PowerPoint downloaden

Om PowerPoint presentaties te kunnen maken moet je PowerPoint downloaden. Maar hoe eenvoudig is dit? Om maar gelijk even met de deur in huis te vallen, de officiƫle versie van PowerPoint kun je niet downloaden. Tenminste, niet gratis. Als je ervoor betaalt kun je het programma wel downloaden. Wat voor alternatief heb je dan? Gelukkig bestaat er een alternatief, namelijk OpenOffice. Dit is een pakket dat heel vel weg heeft van het Microsoft Office pakket (waar ook PowerPoint onder valt). Het OpenOffice pakket kun je eenvoudig van OpenOffice.org downloaden. Dat is geheel kosteloos gelukkig.

Studenten versie

Als je toch voor Microsoft Office wilt gaan, dan kun je ook een student / home versie van Office kopen. Dit kan fysiek in een computerwinkel bijvoorbeeld maar ook via online webshops. De studenten versie ligt qua prijs een stuk lager dan versies die bedrijven gebruiken bijvoorbeeld. Let er wel even op, op hoeveel computers je het programma wilt gaan gebruiken. Sommige versies staan maximaal 3 computers toe, andere maximaal 1. Wil je op meerdere computers of laptops met PowerPoint werken, kies dan voor een versie waarbij je het programma meerdere keren kunt installeren.

Tot slot

Tot slot willen wij je nog graag verwijzen naar de website PwoerPoint downloaden. Deze website gaat verder in op het downloaden van PwoerPoint. Je krijgt hier tips en trucs voor zodat je meer op de hoogte bent van de mogelijkheden die er zijn op dit gebied. Wij wensen je hier heel veel succes mee en veel succes met het maken van presentaties in PwoerPoint.